Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Με Πούχατς η αποστολή του τριφυλλιού

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Με Πούχατς η αποστολή του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Τιμοτέους Πούχατς να βρίσκεται στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τόσο τον Χουάνκαρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις όσο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Τιμοτέους Πούχατς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που έγινε πατέρας και πήρε ειδική άδεια όσο και ο τιμωρημένος Ρούμπεν, που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό (3/1, 17:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Τερεζίου.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω καρτών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις