Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Λεβερκούζεν – Ουνιόν 5-0: Οι «ασπιρίνες» έριξαν από την κορυφή την ομάδα του Βερολίνου

Λεβερκούζεν – Ουνιόν 5-0: Οι «ασπιρίνες» έριξαν από την κορυφή την ομάδα του Βερολίνου
Reuters

Η εντυπωσιακή Λεβερκούζεν ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο διαλύοντας την Ούνιον Βερολίνου με το ”βαρύ” 5-0, αποκαθηλώνοντας την ομάδα του Βερολίνου από την κορυφή της Bundeslinga.

Η Λεβερκούζεν έβαλε απότομο φρένο στην εκπληκτική πορεία της Ουνιόν Βερολίνου, διασύροντας την ομάδα του Βερολίνου με 5-0, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να ξεφεύγει προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν το γεγονός ότι στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα με την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της Ουνιόν.

Ο Άιντριχ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους  με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, τη σκυτάλη πήρε ο Ντιαμπί ο οποίος πέτυχε δυο γκολ σε δυο λεπτά, ενώ ακολούθησαν οι Χλόζεκ και Μπάκερ οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, με τη Μπάγερν Μονάχου να ευνοείται από το αποτέλεσμα του αγώνα και να ανεβαίνει στη κορυφή της βαθμολογίας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις