Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λευτέρης Αυγενάκης για το ΟΑΚΑ: «Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία»

Λευτέρης Αυγενάκης για το ΟΑΚΑ: «Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία»
ΦΩΤΟ intime

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, το οποίο και αναμένεται να παραχωρηθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μιλώντας στην εκπομπή “Livetalks” στο Θέμα Κρήτης 103,1, ο Αυγενάκης δεν θέλησε να απαντήσει στις “κατηγορίες” για κωλυσιεργία, από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά τόνισε ότι δεν θα ενδώσει σε απαιτήσεις, γιατί διαχειρίζεται δημόσια υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα.

Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια.

Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι.

Δεν έχω τίποτα με τον κ.Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τα κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις