Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ΕΟΕ «καρφώνει» με το γάντι την ΕΡΤ

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ΕΟΕ «καρφώνει» με το γάντι την ΕΡΤ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ του αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό, όπου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς, αφήνοντας πίσω όλους τους αντιπάλους του κι έστειλε ένα καλό μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό στους κρίκους.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις