Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια πολιτικών αρχηγών για το νέο του χρυσό μετάλλιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια πολιτικών αρχηγών για το νέο του χρυσό μετάλλιο
Intime.gr

Ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό της Βασιλείας

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια».

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. «Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον «άρχοντα των κρίκων». Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που για πέμπτη φορά κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μεγάλη διάκριση για έναν μεγάλο αθλητή που συνεχίζει σε μια δύσκολη χρονιά την προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Του ευχόμαστε  καλή επιτυχία.» ανέφερε το ΚΚΕ, σε σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις