Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Την επόμενη Πέμπτη (25/8) επιστρέφει στην Ελλάδα!

ΦΩΤΟ Hellenic Gymnastics Federation
ΦΩΤΟ Hellenic Gymnastics Federation

Κατά μία εβδομάδα θα παρατείνει την παρουσία του στο Ρίο ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, συνοδευόμενος από τους συναθλητές του Βλάση Μάρα και Βασιλική Μιλλούση. Μαζί τους, μάλιστα, θα φτάσει στην Αθήνα και η ελληνική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής.

Ο Πετρούνιας θα δώσει σήμερα (Τετάρτη 17/08, 17:00 – 18:30 ώρα Ελλάδας) αγώνα επίδειξης στο Γκαλά των Ολυμπιονικών της γυμναστικής και για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η αλλαγή των εισιτηρίων της επιστροφής του, με το κόστος να επιβαρύνει τους διοργανωτές.

Ο 26χρονος “άρχοντας των κρίκων” θα συνταξιδέψει με τους επικεφαλής της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, καθώς και με τους Μάρα και Μιλλούση. Η αναχώρησή τους από το Ρίο είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/08 (14:35 τοπική ώρα). Έπειτα από ταξίδι συνολικής διάρκειας 15 ωρών, οι Έλληνες πρωταθλητές αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου στις 11:40, μέσω Ρώμης, με την πτήση “ΑΖ 720” της “Alitalia”.

Με την ίδια πτήση θα φτάσουν από τη Ρώμη και οι Ελληνίδες εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής: Η ομάδα ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου) με τις προπονήτριές της Ιρίνα Ιλίεβα, Γωγώ Αργύρη, η πρωταθλήτρια του ατομικού Βαρβάρα Φίλιου και η προπονήτριά της Λαρίσα Σιντόροβα. Η αποστολή της ρυθμικής θα αναχωρήσει από το Ρίο επίσης την Τετάρτη 24/08 (09:35 τοπική ώρα), κάνοντας μία επιπλέον στάση στο Σάο Πάουλο.

Αντίθετα, τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής της ενόργανης, δηλαδή οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Κώστας Χατζηζήσης, Ντιάνα Ντούντεβα Γιορντάνοβα, ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός και η φυσιοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, θα επιστρέψουν νωρίτερα, ακολουθώντας τον αρχικό προγραμματισμό:

Συγκεκριμένα, θα αναχωρήσουν από το Ρίο σήμερα (Τετάρτη 17/08, 14:35 τοπική ώρα) και αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” αύριο το πρωί (Πέμπτη 18/08) στις 11:40, μέσω Ρώμης, με την πτήση “ΑΖ 720” της “Alitalia”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε