Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίνα Σουλούκου: «Είμαι ευγνώμων στον Βαγγέλη Μαρινάκη που εμπιστεύτηκε σε μία γυναίκα τόσο σημαντικό ρόλο»

Λίνα Σουλούκου: «Είμαι ευγνώμων στον Βαγγέλη Μαρινάκη που εμπιστεύτηκε σε μία γυναίκα τόσο σημαντικό ρόλο»
ΦΩΤΟ Intime

H πρώην γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, μίλησε σε ιταλικό Μέσο για την εμπειρία της στην ομάδα του Πειραιά, που την οδήγησε στο σημερινό της ρόλο ως διευθύνουσα σύμβουλος της ECA.

Η Σουλούκου αποχώρησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι, μετά από την πρόταση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό και σε συνέντευξή της στο «Calcio Mercato» αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συμβολή του στην εξέλιξή της.

Οι δηλώσεις της Σουλούκου

«Ήταν μια μεγάλη εμπειρία συνολικά, είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ο κ. Μαρινάκης μου εμπιστεύτηκε αυτόν τον ρόλο το 2018 δεν μπορούσα να πω όχι. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον σύλλογο, καθώς περάσαμε δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς να κατακτήσουμε τίτλους και η ομάδα δυσκολευόταν σε απόδοση.

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και είμαι ευγνώμων στον κ. Μαρινάκη και την οικογένειά του που έδωσαν σε μένα, μια γυναίκα, έναν τόσο σημαντικό ρόλο σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και επίσης σε όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί, και φυσικά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πάντα στήριζαν τις προσπάθειές μας.

«Είναι μια φανταστική και μοναδική εμπειρία, γιατί το 2019, όταν διορίστηκα ως ο πρώτος εκπρόσωπος του τομέα της διαφορετικότητας στο διοικητικό συμβούλιο της ECA, είχα την ευκαιρία να μοιραστώ το τραπέζι με πραγματικά σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως ο πρόεδρός μας Νασέρ Αλ Κελαϊφί και άλλοι.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις