Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο να έρθω στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο να έρθω στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ο Τζέσε Λίνγκαρντ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε την υπέρβαση κι έφερε στην ομάδα τον διεθνή Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που είχαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να αγωνιστεί με την Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

“Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ”, δήλωσε ο Λίνγκαρντ στην ιστοσελίδα “Athletic”, προσθέτοντας ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Ντιν Χέντερσον, που τον είχε συμπαίκτη στην Γιουνάιτεντ και τον ξαναβρίσκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

“Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ”.

Οσο για το ποιοι είναι οι στόχοι του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι ευελπιστεί να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Αγγλίας.

“Μου αρέσει να τους κρατάω κοντά στο στήθος μου, αλλά προφανώς ο στόχος να επιστρέψω στην Εθνική είναι μεγάλος καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο.Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν”, τόνισε ο Λίνγκαρντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις