Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4: Νίκησε με άγχος και «βλέπει» Champions League

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4: Νίκησε με άγχος και «βλέπει» Champions League
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε “μεγάλη” και παράλληλα δύσκολη νίκη στην έδρα της Λιντς (4-2) και… φουλάρει για τετράδα στην Premier League.

Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ελαν Ρόουντ» επί της Λιντς με 4-2, μετά από συναρπαστικό ματς και δυνατές μονομαχίες των παικτών, υπό βροχή, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ προηγήθηκε με τα γκολ των Μαγκουάιρ (34′) και Φερνάντες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα σε δύο λεπτά (!), με τα τέρματα των Ροντρίγκο (53′) και Ραφίνια (54′), αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έφθασαν στη μεγάλη νίκη με τους Φρεντ (70′) και Ελάνγκα (88′), μετά από μαγική ενέργεια του Μπρούνο Φερνάντες.

Με τη νίκη αυτή η Μάντσεστερ ενισχύει την προσπάθεια της για συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, ενώ η Λιντς μπαίνει σε περιπέτειες σε σχέση με την παραμονή της στην κατηγορία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις