Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λιόλιος: «Εγώ έχω την αποκλειστική ευθύνη»

Λιόλιος: «Εγώ έχω την αποκλειστική ευθύνη»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από το Μαυροβούνιο, θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για την πορεία της «γαλανόλευκης» στην διοργάνωση.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Λιόλιος θέλησε να αναφέρει πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών της Εθνικής, με τον στόχο της κατάκτησης μιας θέσης για την Ολυμπιάδα να έρχεται εις πέρας.

Οι δηλώσεις του Λιόλιου

Ο αγωνιστικός στόχος του Παγκοσμίου ήταν μια διάκριση και να κατακτήσουμε θέση που θα μας οδηγούσε στην Ολυμπιάδα και ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη. Ο ποιοτικός στόχος ήταν η ομάδα να δώσει το καλύτερο της εαυτό. Να έχει μαχητικότητα, αυταπάρνηση και ενότητα. Αυτό ζητήθηκε από τη πρώτη μέρα από όλους τους παίκτες. Και αυτός ο στόχος επετεύχθη.

Οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και ένα μήνυμα πάθους και αυτοθυσίας προς την Ελληνική κοινωνία. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ομάδα. Εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος και οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες τι σημαίνει να φοράς αυτή η φανέλα. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό προς αυτή τη κατεύθυνση και τους δίνω συγχαρητήρια.

Για οποιαδήποτε μη αγωνιστική υπέρβαση και κατάκτηση του στόχου της συμμετοχής μας στην Ολυμπιάδα την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε η Διοίκηση και εγώ προσωπικά. Οι προπονητές και οι παίκτες έκαναν ακριβώς αυτό που τους ζητήσαμε και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις