Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: «Εκτοξεύτηκαν» οι followers της Ίντερ Μαϊάμι αλλά οι τιμές των εισιτηρίων

Λιονέλ Μέσι: «Εκτοξεύτηκαν» οι followers της Ίντερ Μαϊάμι αλλά οι τιμές των εισιτηρίων
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι και ξαφνικά… όλα άλλαξαν για την ομάδα του MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός βρίσκεται στις ΗΠΑ και δεν είναι άλλος από την Ίντερ Μαϊάμι του MLS. Με το που έγινε γνωστή η απόφασή του, η δυναμική του ονόματός του έφερε αλλαγές στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τα social media της Ίντερ Μαϊάμι σημείωσαν τεράστια άνοδο, από τη στιγμή που άρχισε να φημολογείται πως ο Λιονέλ Μέσι θα πήγαινε στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν οι followers της Ίντερ Μαϊάμι στο instagram έχουν αυξηθεί κατά τρία εκατομμύρια στις τελευταίες δύο ημέρες. Aπό το 1.063.644 που ήταν πριν δύο ημέρες, αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 4,5 εκατ. .

Την ίδια στιγμή, μόνο και μόνο η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, έχει στείλει στο… Θεό τις τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι!

Συγκεκριμένα, μόλις χθες, ένα εισιτήριο της Ίντερ Μαϊάμι για το παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ στις 21 Ιουλίου κόστιζε 29 δολάρια, ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα… 467 δολάρια!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξε τόσο μεγάλη αύξηση, αφού σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, εκείνο το διάστημα υπολογίζεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Λιονέλ Μέσι!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις