Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Ενοχλημένοι στην Παρί Σεν Ζερμέν με την κλήση του στην εθνική Αργεντινής

Λιονέλ Μέσι: Ενοχλημένοι στην Παρί Σεν Ζερμέν με την κλήση του στην εθνική Αργεντινής
Reuters

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την κλήση του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, από τη στιγμή που ο 34χρονος “αστέρας” απουσιάζει από τα τελευταία ματς των Γάλλων.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά ταξίδεψε για την Αργεντινή εν όψει των αγώνων της “αλπισελέστε” με Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

«Δεν συμφωνούμε να αφήνουμε έναν παίκτη να πάει στην εθνική ομάδα που, για εμάς, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση ή βρίσκεται σε ρυθμούς αποκατάστασης. Αυτό δεν είναι λογικό για εμάς, και αυτού του είδους η κατάσταση απαιτεί να έρθουμε σε μια οριστική συμφωνία με τη FIFA», δήλωσε στη Le Parisien ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Λιονέλ Μέσι έχει φροντίσει να συμπεριλάβει στο συμβόλαιό του με την Παρί όρο που θα του επιτρέπει να πηγαίνει στην Αργεντινή, για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις