Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Η Εθνική Αργεντινής σκοπεύει να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «10» προς τιμήν του

Λιονέλ Μέσι: Η Εθνική Αργεντινής σκοπεύει να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «10» προς τιμήν του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική Αργεντινής στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ του Κατάρ και η ομοσπονδία σκέφτεται να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο “10” προς τιμήν του, όταν αυτός αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Παρότι ο ίδιος ο Μέσι δήλωσε πρόσφατα ότι δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική του ομάδα μέχρι και το επόμενο Μουντιάλ, το τέλος της διεθνούς καριέρας του πλησιάζει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια δήλωσε ότι όταν συμβεί αυτό θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο “10”.

Παρότι την έχουν φορέσει πολλοί θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Τάπια υποστήριξε ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Αργεντινή για τον νέο θρύλο της χώρας. «Όταν ο Μέσι αποσυρθεί από την εθνική ομάδα, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άλλο να φοράει το νούμερο “10” μετά από αυτόν. Αυτός ο αριθμός “10” θα αποσυρθεί ισόβια προς τιμήν του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις