Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Η πολυτελέστατη έπαυλη του Αργεντινού στο Μαϊάμι αξίας 10 εκατ. ευρώ

Λιονέλ Μέσι: Η πολυτελέστατη έπαυλη του Αργεντινού στο Μαϊάμι αξίας 10 εκατ. ευρώ
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε μια εντυπωσιακή και υπερπολυτελή έπαυλη στο Μαϊάμι, βγάζοντας από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 10.8 εκατομμυρίων δολαρίων (10 εκατ. ευρώ).

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε την ποδοσφαιρική Ευρώπη για να πάει στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός “ξεσπιτώθηκε” και πήγε στο Μαϊάμι, αλλά δεν θα μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του χωρίς μια στέγη. Και δεν μιλάμε για ένα από σπίτι, αλλά για μια πολυτελέστατη έπαυλη.

Το… ταπεινό σπιτάκι του Λιονέλ Μέσι -σύμφωνα με τα Μέσα στο Μαϊάμι- έχει θέα τη θάλασσα, βρίσκεται στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Κομητεία Μπρόουαρντ αι είναι αξίας περίπου 10. εκατ. ευρώ.

Η έπαυλη χτίστηκε το 1988, επεκτάθηκε το 2000, είναι έκτασης 149 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και την παρακείμενη προπονητική εγκατάσταση της Ίντερ Μαϊάμι.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο στη γειτονιά Bay Colony του Φορτ Λόντερντεϊλ έχει 0,4 στρέμματα (περίπου 1.600 τετραγωνικά μέτρα) γης και δύο αποβάθρες 51 μέτρων, καθώς και μια πισίνα μπροστά στον ωκεανό, ένα γυμναστήριο, ένα σπα, σύμφωνα με την real estate media The Real Deal (TRD).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις