Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Νέο σόου με δύο ασίστ και νίκη για την Ιντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι: Νέο σόου με δύο ασίστ και νίκη για την Ιντερ Μαϊάμι

Με δύο ασίστ του Λιονέλ Μέσι, η Ιντερ Μαϊάμι επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 την πρωταθλήτρια του MLS, Λος Άντζελες FC, σημειώνοντας μία σπουδαία νίκη, η οποία έφερε την υπογραφή του Αργεντινού σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία είναι άλλη ομάδα με τον Αργεντινού σούπερ σταρ στη σύνθεση της.

Μάλιστα, το δεύτερο γκολ της Ιντερ Μαϊάμι, ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού τριών πρώην παικτών της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς έδωσε την μπάλα στον Μέσι, ο οποίος… σέρβιρε στον Ζόρντι Αλμπα για να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσφερε και το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους στον Λεονάρντο Καμπάνια, από τον Ισημερινό, ο οποίος «σφράγισε» τον θρίαμβο της ομάδας του στο 83ο λεπτό.

Ωστόσο, η ομάδα του Μαϊάμι παραμένει στην 14η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την 9η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους.

Η άφιξη του επτάκις νικητή της «Χρυσής Μπάλας» έχει… μεταμορφώσει την ομάδα, που υπό την καθοδήγηση του, έχει σημειώσει 10 νίκες και έχει παραχωρήσει μία ισοπαλία σε 11 αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις