Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι όπως Νεϊμάρ; Τα εμπόδια της επιστροφής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι όπως Νεϊμάρ; Τα εμπόδια της επιστροφής του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε πριν λίγους μήνες από την Μπαρτσελόνα, είχε υποδοχή… Μεσσία στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η πορεία του στην ομάδα και η οργή των οπαδών “γέννησαν” δημοσιεύματα επιστροφή του στους Καταλανούς.

Όταν ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωνε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, “μετακομίζοντας” ως ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε δηλώσει πως κάποτε ο… δρόμος του με τους Καταλανούς θα σμίξει ξανά.

Έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Παρί, κανείς δεν περίμενε πως τόσο γρήγορα θα υπάρχουν δημοσιεύματα που θα τον στέλνουν στην έξοδο από τη γαλλική ομάδα. Η κάκιστη εικόνα του στα ματς της ομάδας του Ποτσετίνο και ο αποκλεισμός της από την Ρεάλ Μαδρίτης, δημιούργησαν ένα κάκιστο κλίμα για τον Αργεντινό.

Ο Λιονέλ Μέσι -όπως και ο Νεϊμάρ- έγινε.. κόκκινο πανί για τους φίλους της Παρί και πλέον φαίνεται πως υπήρξε επαφή του πατέρα και ατζέντη του, Χόρχε Μέσι με την πλευρά της Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του Αργεντινού.

Σύμφωνα και με την “Marca”, την ίδια στιγμή, τα… εμπόδια που πιθανότατα θα τον κρατήσουν στο “Παρκ ντε Πρενς” είναι σημαντικά, κάτι που γνωρίζει και ο καλός του φίλος Νεϊμάρ (ο Βραζιλιάνος προσπάθησε στο παρελθόν να επιστρέψει στο “Καμπ Νου” αλλά δεν τα κατάφερε).

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα ήθελε να αφήσει τον επιθετικό να φύγει, ειδικά από τη στιγμή που ο Κιλιάν Επαπέ φαίνεται να βγαίνει να οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο όταν προσγειώθηκε στο Παρίσι, οπότε η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να τον κρατήσει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η… μπάλα δεν είναι στο γήπεδο του Μέσι, ενώ και η Μπαρτσελόνα δεν έχει αυτή τη στιγμή την οικονομική δυνατότητα, για να καταθέσει κάποια πρόταση που θα έκαμπτε τις αντιστάσεις των Γάλλων.

Επίσης, η Marca αναφέρει πως στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν και τα “θέλω” του Τσάβι. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και ο Μέσι απόλαυσαν τόσες πολλές ξεχωριστές στιγμές μαζί ως παίκτες, αλλά ο Καταλανός προπονητής γνωρίζει ότι ο πρώην συμπαίκτης του θα γίνει 35 ετών αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή, η Μπαρτσελόνα δίνει μεγάλη “μάχη” για να βγει από την “σκιά” του Μέσι και να βγάλει νέα “αστέρια” από τις ακαδημίες της και ο Τσάβι ίσως να κάνει… δεύτερες σκέψεις για την επιστροφή του πρώην ηγέτη της ομάδας στο “Καμπ Νου”. Πάντως, οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών έκαναν -σίγουρα λίγο πιο ρεαλιστικό το συγκεκριμένο “σενάριο” και δεν αποκλείεται να φτιάξουν ένα “καυτό” μετεγγραφικό καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις