Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα και το χαμόγελο στη δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα και το χαμόγελο στη δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία

«Φουντώνουν» και πάλι τα σενάρια για τον Λιονέλ Μέσι ότι είναι άπιστος στην Αντονέλα Ροκούσο και ότι έχει σχέση με τη δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες. Ένα βίντεο από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι «άναψε» και πάλι φωτιές…

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Λιονέλ Μέσι έκανε ρεκόρ στο Παρίσι, καθώς κέρδισε για 8η φορά τη Χρυσή Μπάλα. Στο πλευρό του βρέθηκε η Αντονέλα Ροκούσο και τα παιδιά τους. Ωστόσο, ο Αργεντίνος ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου κάλεσε τους γιους του να σηκώσουν το τρόπαιο μαζί και όχι την απαστράπτουσα σύζυγό του.

Μετά την τελετή απονομής, πήγε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στα ΜΜΕ. Την ώρα που μιλούσε σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, η κάμερα τον έπιασε να ανταλλάζει… ματιές με τη Σόφι Μαρτίνες, τη δημοσιογράφο από την Αργεντινή που είναι το φερόμενο τρίτο πρόσωπο στον γάμο του.

Μάλιστα, η Σόφι Μαρτίνες έδειχνε ιδιαίτερα άνετη και χαμογελαστή απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, όσο εκείνος την κοίταζε στα μάτια. Εκείνη τον περίμενε για να του μιλήσει αποκλειστικά.

https://twitter.com/diretodomiolo/status/1728207429895073997

Πώς έγινε γνωστή η Σόφι Μαρτίνες

Η Σόφι Μαρτίνες έγινε γνωστή από το Μουντιάλ του Κατάρ, όταν η Αργεντινή είχε προκριθεί στον τελικό και η ίδια έσπευσε να πάρει δηλώσεις από τον Λιονέλ Μέσι και να τον ευχαριστήσει για όσα προσφέρει τόσο στη χώρα όσο και σε εκείνη.

«Το τελευταίο πράγμα που θα σου πω δεν είναι μία ερώτηση. Απλά θέλω να σου πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλο που όλοι θέλουμε να τον κερδίσουμε, θέλω να σου πω ότι πέρα ​​από το αποτέλεσμα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει.

Έχεις αγγίξει κάθε Αργεντινό, είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου, είτε είναι η αυθεντική, είτε η ψεύτικη. Πραγματικά σημάδεψες τη ζωή όλων και αυτό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και κανείς δεν θα σου το πάρει.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις μεγαλύτερες στιγμές ευτυχίας που έκανες τόσους πολλούς ανθρώπους να ζήσουν και ελπίζω να το κρατήσεις στην καρδιά σου γιατί νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και το έχεις ήδη. Ευχαριστώ αρχηγέ…», είχε πει η Σόφι Μαρτίνες στον Λιονέλ Μέσι.

Παρά τα βλέμματά τους και ότι φαίνεται να έχουν οικειότητα μεταξύ τους, η Σόφι Μαρτίνες είχε πει ότι πρόκειται περί παρεξήγηση, απαντώντας στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούσο.

«Όχι, νομίζω ότι ο Λίο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και τους φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι ότι είμαι γυναίκα, οπότε παρεξηγούνται κάποια πράγματα και βγαίνουν πολλά προς τα έξω», είχε δηλώσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις