Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1 για τον πρώτο όμιλο στο Champions League

Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1 για τον πρώτο όμιλο στο Champions League
Reuters

Ο Άγιαξ δεν φοβήθηκε το ματς στο “Άνφιλντ”, κοίταξε στα… μάτια την Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Κλοπ -με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα- κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League, επικρατώντας με 2-1. Στο 89′ και με goal line technology το γκολ της νίκης. Το Ρέιντζερς – Νάπολι του 1ου ομίλου θα γίνει αύριο.

Το ματς είχε από τα πρώτα του λεπτά πολύ καλό ρυθμό, με την Λίβερπουλ να ψάχνει το γκολ και να φτάνει στο 1-0 με τον Σαλάχ (17′). Ο Ντιέγκο Ζότα βρήκε πολύ ωραία τον Αιγύπτιο, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας. Η αντίδραση του Άγιαξ όμως ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, με τον Κούντους να μην δίνει περιθώρια αντίδρασης στον Άλισον και να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).

Η Λίβερπουλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάσβιρ.

Η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι στην επανάληψη και έχασε ένα.. σωρό ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης. Κανένας παίκτης της όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άγιαξ. Στη μοναδική του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ο “Αίαντας” είδε τον Μπλιντ (75′) να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, με κοντινή κεφαλιά.

Το ματς όμως δεν έμεινε στην ισοπαλία, με την Λίβερπουλ να παίρνει τη νίκη στο 89′ με την κεφαλιά του Ματίπ, νε το γκολ να εγκρίνεται από το goal line technology.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις