Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Ενοχλημένη η αστυνομία με το “πάρτι” που έστησαν οι οπαδοί στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ: Ενοχλημένη η αστυνομία με το “πάρτι” που έστησαν οι οπαδοί στο Άνφιλντ
Reuters

Οι φίλοι της Λίβερπουλ… πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά την επιστροφή της ομάδας του στην κορυφή της Premier League. Πολλοί ήταν άλλωστε οι οπαδοί που… έβαλαν στην άκρη τα μέτρα για τον κορονοϊό και πανηγύρισαν έξω από το “Άνφιλντ”, κάτι που σχολιάστηκε από την αστυνομία.

Το πάρτι – τίτλου που έστησαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ έξω από το “Άνφιλντ”, μετά τη λήξη του Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (2-1) δεν άρεσε καθόλου στις Αρχές του Μέρσισαϊντ.

Χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ έβαλαν στην… άκρη τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον περιορισμό του κορονοϊού, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος ύστερα από 30 χρόνια.

Η Λίβερπουλ στην κορυφή της Αγγλίας μετά από 30 χρόνια! Τρελά πανηγύρια έξω από το Άνφιλντ (video+ pics)

“Δυστυχώς, όπως είδαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού, δεν τήρησαν όλοι τους κανονισμούς” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Μέρσισαϊντ, Ρομπ Κάρντεν, ενώ τόνισε πως “… υπήρξαν κι εκείνοι που δεν τήρησαν τα μέτρα με την συγκέντρωσή τους έξω από το γήπεδο”

“Τις επόμενες ημέρες σας καλούμε καλούμε να κάνετε το σωστό και να γιορτάσετε με ασφάλεια με με μέλη του σπιτιού τους και του κοινωνικού σας περίγυρου. Κάνοντας αυτό, διατηρείτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους και τους γείτονές σας ασφαλείς. “

Τα βορειοδυτικά υπήρξαν μία από τις περιοχές που χτυπήθηκαν περισσότερο από τον κορονοϊό, με το ποσοστό θανάτου του Λίβερπουλ να ξεπερνά τον μέσο όρο σε όλη την Αγγλία” επισήμανε ο Ρομπ Κάρντεν σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στον “Independent”, για να προσθέσει:

“Πρέπει όλοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποτρέψουμε περαιτέρω περιπτώσεις κορονοϊού και θανάτους στις κοινότητές μας. Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι αισθάνονται χαρούμενοι που η Λίβερπουλ εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλήματος για πρώτη φορά σε 30 χρόνια και θα έρθει η στιγμή που οι οπαδοί μπορούν να επιστρέψουν στο Άνφιλντ για να χειροκροτήσουν την ομάδα και να γιορτάσουν την επιτυχία.

Σας παρακαλώ, ακολουθήστε τις συμβουλές των παικτών, του προπονητή και του συλλόγου, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις