Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίβερπουλ επτά «αστέρων» σκόρπισε την Κρίσταλ Πάλας (video)

Λίβερπουλ επτά «αστέρων» σκόρπισε την Κρίσταλ Πάλας (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ διέσυρε με το εντυπωσιακό 0-7 την Κρίσταλ Πάλας για την 14η αγωνιστική της Premier League και ξέφυγε προσωρινά με 6 βαθμούς από την Τότεναμ στην κορυφή της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκης της σε επίπεδο πρωταθλήματος..

Εμφατική νίκη που εκτός από τρεις πόντους δίνει και αυτοπεποίθηση πήρε η Λίβερπουλ, που συνέτριψε με 7-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ». Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μιναμίνο και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, σημείωσαν δύο γκολ σε 8 λεπτά στο τέλος του ημιχρόνου, με τους Μανέ (36′) και Φιρμίνιο (44′) αντίστοιχα για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος, αφού σημείωσε άλλα 4 (!) γκολ. Χέντερσον (52′), Φιρμίνιο (68′) και Σαλάχ (81′, 84′) διαμόρφωσαν το τελικό 0-7. Πλέον η Λιβερπουλ μετρά 10 ματς αήττητη στην Premier League και περιμένει καλά νέα από το ματς της Τότεναμ με την Λέστερ την Κυριακή (20/12) ώστε να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις