Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Νίκη με δύο γκολ του Σαλάχ και κορυφή στην Premier League για την ομάδα του Κλοπ

Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Νίκη με δύο γκολ του Σαλάχ και κορυφή στην Premier League για την ομάδα του Κλοπ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Έβερτον, παρότι έπαιξε από νωρίς με παίκτη παραπάνω, αλλά ο Μο Σαλάχ τη “λύτρωσε” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και την οδήγησε τελικά στη νίκη με 2-0 και στην κορυφή της Premier League.

Με τον Κώστα Τσιμίκα στη βασική ενδεκάδα, η Λίβερπουλ “πίεσε” από την αρχή την Έβερτον στο τοπικό ντέρμπι της Premier League και κέρδισε την αποβολή του Γιανγκ στο 37′, αλλά δεν κατάφερε να βρει γρήγορα και ένα γκολ. Ο Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε έτσι να “θυσιάσει” τον Τσιμίκα για να ρίξει στο ματς έναν ακόμη επιθετικό, τον Ντάργουιν Νούνιες (στο 62′), αλλά το γκολ ήρθε τελικά από τη βούλα του πέναλτι.

Ο Κιν έκανε χέρι στην περιοχή και ο Σαλάχ ευστόχησε από τα 11 βήματα για να κάνει το 1-0 στο 75′, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση, από ασίστ του Νούνιες, στις καθυστερήσεις. Η Λίβερπουλ έφθασε έτσι τους 20 βαθμούς και “έπιασε” τις Άρσεναλ και Τότεναμ στην πρώτη θέση της Premier League, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τις δύο ομάδες του Λονδίνου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις