Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Γιούργκεν Κλοπ: «Έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού, αλλά δεν θα ζητήσουμε αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι»

Λίβερπουλ – Γιούργκεν Κλοπ: «Έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού, αλλά δεν θα ζητήσουμε αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ έχει τρία νέα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά επισήμανε ότι ακόμη δεν σκοπεύει να ζητήσει αναβολή για το ντέρμπι με την Τσέλσι, στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων” δεν ανέφερε ποιοι παίκτες έχουν κολλήσει τον ιό, αλλά ανέδειξε τις δυσκολίες της προετοιμασίας της ομάδας μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με την πανδημία.

Οι δηλώσεις του Κλοπ

«Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊό στην ομάδα και κάποια ακόμη στο stuff. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι και αν θα ζητηθεί αναβολή: «Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10, 15, 20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις