Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κορυφαία» στο Άνφιλντ, «βρήκε» στον Άλισον (video)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κορυφαία» στο Άνφιλντ, «βρήκε» στον Άλισον (video)
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τις ευκαιρίες για να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λίβερπουλ, αλλά έμεινε στο 0-0 μέσα στο «Άνφιλντ» και παρέμεινε –μόνη- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier Legaue και στο +3 από την ομάδα του Κλοπ. Σωτήριες επεμβάσεις από τον Άλισον.

Έκλεψε τις… εντυπώσεις, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και το «τρίποντο». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να νιώθει… αδικημένη από το 0-0 που έφερε με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Λίβερπουλ είχε στην αρχή του αγώνα το… πάνω χέρι, φτάνοντας με ευκολία στα όρια της μεγάλης περιοχής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν ευκολα και αποτελεσματικά, δεν δέχθηκαν κάποια σοβαρή φάση μέχρι το 20’, ενώ τις φορές που έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ράσφορντ έδειξαν επικίνδυνοι.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 21’ με το σουτ του Σακίρι να κοντράρει σε αμυνόμενο και να περνάει για λίγο άουτ. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας, έφτανε με ευκολία έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ντε Χέα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει προσπάθεια στο στόχο.

Στην πρώτη της καλή στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «άγγιξε» το 0-1. Ο Φερνάντες εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί «Γ» του Άλισον. Η υπεροχή των «ρεντς» δεν ήταν τέτοια για να φέρει το γκολ κι έτσι οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημίχρονο. Στο 59’ η Λίβερπουλ είχε σημαντική στιγμή για να σκοράρει. Ο Ρόμπερτσον έβγαλε τη σέντρα, ο Φιρμίνο έπιασε με τη μια το πλασέ από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Μαγκουάιρ (που ήταν κολλημένος πάνω του) έβαλε την κόντρα, η μπάλα ακούμπησε στον επιθετικό των «ρεντς» και πέρασε άουτ.

Ο Σόλσκιερ έριξε στη συνέχεια τον έμπειρο Καβάνι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ακόμα πιο επικίνδυνη στην επίθεση. Η Λίβερπουλ όμως είχε κάτω από την εστία της τον Άλισον. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε είπε μεγάλο «όχι» στις προσπάθειες των Φερνάντες (75’) και Πογκμπά (83’) κι.. έσωσε το βαθμό για τη Λίβερπουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις