Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Μήνυμα του Μοχάμεντ Σαλάχ προς την Ρεάλ Μαδρίτης με «ανοικτούς λογαριασμούς»

Λίβερπουλ: Μήνυμα του Μοχάμεντ Σαλάχ προς την Ρεάλ Μαδρίτης με «ανοικτούς λογαριασμούς»
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο ζευγάρι του φετινού τελικού του Champions League, σε μια επανάληψη του… φινάλε του 2018. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πολλούς λόγους να θυμάται εκείνο τον αγώνα και να θέλει “εκδίκηση”.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε ότι η Λίβερπουλ «χρωστάει κάτι» στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την πρόκριση της ισπανικής ομάδας στον τελικό του Champions League.

Φυσικά, ο Σαλάχ αναφέρεται στην ήττα της Λίβερπουλ με 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό του 2018, όταν ο ίδιος είχε αποχωρήσει νωρίς από την αναμέτρηση, τραυματισμένος μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος.

«Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς», έγραψε ο Σαλάχ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την νίκη της Ρεάλ στην παράταση (3-1, κ.α 2-1) επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ, προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας την Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά, με τον Σαλάχ να λέει ότι ανυπομονούσε να αντιμετωπίσει ξανά τη Ρεάλ.

«Θέλω να παίξω κόντρα στη Ρεάλ», είπε ο Αιγύπτιος στο BT Sport και πρόσθεσε: «Χάσαμε στον τελικό απέναντί τους, οπότε θέλω να παίξω εναντίον τους και ελπίζω να τους νικήσουμε».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed Salah (@mosalah)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις