Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Νάπολι 2-0 και Ρέιντζερς – Άγιαξ 1-3 για το Champions League

Λίβερπουλ – Νάπολι 2-0 και Ρέιντζερς – Άγιαξ 1-3 για το Champions League
Reuters

Η Λίβερπουλ πέτυχε… νίκη χωρίς αντίκρυσμα επί της Νάπολι στο “Άνφιλντ” (2-1), με τους “παρτενοπέι” να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Champions League και τους “ρεντς” να παίρνουν το δεύτερο “εισιτήριο” για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων η Ρέιντζερς,. Χάνοντας εντός έδρας από τον Άγιαξ με 3-1. Στα play off του Europa league συνεχίσει ο “Αίαντας”.

Η Λίβερπουλ -στο 400ο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της- έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της καταπληκτικής εφέτος Νάπολι επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Άνφιλντ”, χάρις στα γκολ των Σαλάχ και Νούνιες.

Το αποτέλεσμα αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να στερήσει στην εκπληκτική ομάδα του Σπαλέτι την πρωτιά στον 1ο όμιλο (έπρεπε να ηττηθεί με τέσσερα γκολ διαφορά).

Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα (ξεκίνησε βασικός) προκρίθηκε ως δεύτερη, με την ίδια βαθμολογική συγκομιδή, ενώ το… εισιτήριο για τα play off του Europa league πήρε ο Άγιαξ, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ρέιντζερς με 3-1. Η ομάδα της Σκωτίας ολοκλήρωσε την φετινή της παρουσία στους ομίλους του Champions League χωρίς νίκη.

Τελική βαθμολογία στον πρώτο όμιλο

Νάπολι 15

Λίβερπουλ 15

Άγιαξ 6

Ρέιντζερς 0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις