Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ νευρίασε με αστείο δημοσιογράφου για το πρόγραμμα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ νευρίασε με αστείο δημοσιογράφου για το πρόγραμμα

Ο Γιούρκεν Κλοπ ενοχλήθηκε από ένα αστείο δημοσιογράφου, μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου στην Premier League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε δηλώσεις στο Apple TV, ωστόσο ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο δημοσιογράφου, ο οποίος είχε διάθεση να του κάνει χιούμορ για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τα πολλά παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και δεν είδε με καλό μάτι αυτή την αναφορά,.

“Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα”, τόνισε ο Κλοπ.

Ο δημοσιογράφος δεν έδωσε συνέχεια και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις