Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπέγραψε σε τατουάζ οπαδού που είχε την μορφή του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπέγραψε σε τατουάζ οπαδού που είχε την μορφή του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι από πιο αγαπητούς προπονητές  στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, με έναν από αυτούς μάλιστα να χτυπάει τατουάζ στο πόδι με τη μορφή του Γερμανού προπονητή.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου το Community Shield μετά την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Σίτυ με 3-1. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Γιούργκεν Κλόπ, ο οποίος κατέκτησε το 7ο τρόπαιο από τότε που ανέλαβε τα ηνία του πάγκου της Λίβερπουλ ενώ έπιασε και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς έγινε ο δεύτερος προπονητής στην Αγγλία που καταφέρνει να κατακτήσεις όλους τους εγχώριους τίτλους.

Η λατρεία των οπαδών προς το πρόσωπο του Γερμανού είναι δεδομένη, με ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το τέλος του τελικού να  την επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα, ένας φίλος της Λίβερπουλ ο οποίος έχει χτυπήσει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο του Κλοπ, ζήτησε από τον Γερμανό τεχνικό να του υπογράψει πάνω στο τατουάζ.

Φυσικά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χάλασε το χατήρι του θαυμαστή του, βάζοντας την υπογραφή του ενώ έβγαλαν και μια φωτογραφία, προσφέροντας ένα ωραίο στιγμιότυπο στον τελικό του Community Shield.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις