Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Ζορίστηκε από αυτογκόλ αλλά νίκησε και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Ζορίστηκε από αυτογκόλ αλλά νίκησε και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League
Reuters

Η Λίβερπουλ δέχθηκε την ισοφάριση από αυτογκόλ του Κόνορ Μπράντλεϊ αλλά στη συνέχεια “καθάρισε” το εντός έδρας ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας δυο γκολ (3-1). Η ομάδα του Κλοπ ανέβηκε έτσι και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League.

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως πέτυχε δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα στο Άνφιλντ, επιβλήθηκε με 3-1 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League.

Η 7η σερί νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στις “λεπίδες” ήρθε με πάρα πολύ δύσκολο τρόπο. Η Σέφιλντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Νούνιες στο 17′, αλλά στάθηκε τυχερή στο 58΄, καθώς ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Μπράντλεϊ (από κεφαλιά αντιπάλου, η μπάλα βρήκε στο πόδι του και πήγε στα δίχτυα των γηπεδούχων) και μέχρι το 77′ είχε το βαθμό στις αποσκευές της.

Reuters

Ωστόσο, ο ΜακΆλιστερ με σουτ – δυναμίτη έξω από την περιοχή “κάρφωσε” τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Γκρμπιτς και με αυτό το υπέροχο τέρμα “έγραψε” το 2-1 (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 17΄ με τον Νούνιες).

Στο 90΄ ο Χάκπο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, «κλείδωσε» την 21η νίκη της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις