Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1: Όρθιοι στο Άνφιλντ οι «μπλε»

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1: Όρθιοι στο Άνφιλντ οι «μπλε»
ΦΩΤΟ Reuters

Η ισοπαλία (1-1) ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, με τους «μπλε» να αντέχουν την πίεση των «κόκκινων» παρ’ ότι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Premier League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο «Άνφιλντ» και πλέον στην κορυφή υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία που μπορεί, όμως, να «σπάσει» αύριο η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό, όταν έπειτα από φάουλ του Ρις Τζέιμς, ο Κάι Χάβερτς με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον.

Ωστόσο με την εκπνοή του πρώτου μέρους συνέβη το γεγονός που άλλαξε πλήρως τη ροή του ματς. Από προσπάθεια του Ζόελ Μάτιπ στο δοκάρι, ακολούθησε το σουτ του Σάντιο Μανέ. Η μπάλα βρήκε αρχικά στο πόδι του Τζέιμς και μετά στο χέρι του, με τον Άντονι Τέιλορ, έπειτα από τη χρήση του VAR, να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Ρικ Τζέιμς και την άσπρη βούλα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ για το 1-1. 

Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τους «κόκκινους» που είχαν 12 τελικές προσπάθειες, αλλά κανένα γκολ. Μάλιστα, ο Ματέο Κόβασιτς θα μπορούσε να δώσει και τη νίκη στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, αλλά ο Άλισον έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ στο 84’. Ο Γιούργκεν Κλοπ πέρασε στο 87’ στο ματς και τον Κώστα Τσιμίκα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίος έστειλε και τις δύο ομάδες στου 7 βαθμούς, ισόβαθμες με Έβερτον και Γουέστ Χαμ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις