Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούκα Μόντριτς: Πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι για τον Κροάτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Λούκα Μόντριτς: Πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι για τον Κροάτη της Ρεάλ Μαδρίτης
Reuters

Θα δούμε τον Λούκα Μόντριτς να γίνεται συμπαίκτης με τον Λιονελ Μέσι; Η Ίντερ Μαϊάμι φαίνεται πως ενδιαφέρεται να κάνει ένα νέο μετεγγραφικό, με την απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λούκα Μόντριτς ανανέωσαν για άλλον ένα χρόνο τη συνεργασία τους, το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά δεν αποκλείεται ο Κροάτης να πει σύντομα “αντίο” στους “μερένγκες” για την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο 38χρονος Κροάτης απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου θα συμπληρώσει πλέον 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Ο Λούκα Μόντριτς, όμως, δεν ξεκίνησε βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν έντονα δυσαρεστημένο με την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και ήδη η Ιντερ Μαϊάμι τον προσέγγισε ώστε τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάαθλημα των ΗΠΑ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις