Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λούκα Βιλντόζα: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Παναθηναϊκό, θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα»

Λούκα Βιλντόζα: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Παναθηναϊκό, θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα»
Intime.gr

O Λούκα Βιλντόζα διέψευσε τη “σεναριολογία” που τον εμφανίζει να έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Λούκα Βιλντόζα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τον Ερυθρό Αστέρα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Αργεντινός θέλει να αποχωρήσει από τη Σερβία στο τέλος της σεζόν, συνδέοντας τον μάλιστα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο σέρβικο «Μondo», ο Βιλντόζα τόνισε πως δεν έχει προσεγγιστεί ποτέ από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε…

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ήμασταν στο αεροπλάνο και όταν προσγειωθήκαμε, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα, το τηλέφωνό μου «άναβε», όλοι με ρωτούσαν γι’ αυτό. Κάλεσα αμέσως τον ατζέντη μου, έμεινε έκπληκτος, ήταν η πρώτη φορά που το άκουγε. Είναι φυσιολογικό οι σύλλογοι να παρακολουθούν παίκτες, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, όλοι παρακολουθούνται παντού, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια»

Για το αν θέλει να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα: «Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα εδώ, η ζωή είναι ωραία, αγαπώ τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου. Δεν ξεχνάω ότι ο Ερυθρός με “ανέστησε” και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Όταν γύρισα από το ΝΒΑ δεν ήμουν κανένας, δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτόν τον σύλλογο. Για να είμαι ξεκάθαρος – ναι, θα έμενα και την επόμενη σεζόν. Έχω επίσης συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τα πάντα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις