Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Για την πρόκριση μέσα στη Βουλγαρία

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: Για την πρόκριση μέσα στη Βουλγαρία
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς στη «Huvepharma Arena» (21:00, Newsit.gr, Mega, Novasports 2) στη ρεβάνς του 1-1 στο “Καραϊσκάκης” με σκοπό να πάρει την πρόκριση στα play off του Champions League.

Έτοιμος για την 11η σερί του πρόκριση σε προκριματικά. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά πώς να αποφεύγει τις «κακοτοπιές» των καλοκαιρινών “δοκιμασιών” του Champions League και κάτι τέτοιο θέλει να κάνει μέσα στη «Huvepharma Arena»του Ράζγκραντ, στον αγώνα ρεβάνς με την Λουντιγκόρετς.

Ο Ολυμπιακός είχε φέρει 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά με το τέρμα του Αγκιμπού Καμαρά και μέσα στη Βουλγαρία θέλει το “διπλό” πρόκρισης για τα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη διασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και σε περίπτωση που περάσουν τη Λουντογκόρετς, θα βρουν μπροστά τους τη Μάλμε ή την Ρέιντζερς.

Το πρώτο ματς στο Φάληρο δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, απόψε οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι «γεμάτοι» σε επιλογές, αφού επιστρέφουν όλοι οι βασικοί που απουσίασαν στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει το 4-3-3, με τους: Τζολάκη, Ανδρούτσο, Ρέαμτσιουκ, Σεμέδο, Μπα, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημά τους, ο Νιγηριανός Χένρι Ονιεκούρου. Την 25άδα που ταξίδεψε ως το Ράζγκαρντ συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι.

Πιθανή ενδεκάδα της Λουντογκόρετς (4-3-3): Κάχλινα, Νεντιάλκοβ, Βερντόν, Πλαστούν, Ικοκό, Μπάντζι, Γκονσάλβες, Σαντάνα, Ντεσπότοβ, Σωτηρίου, Κάουλι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφελντ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και 4ο τον Γκαλ Λέιμποβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις