Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λουτσέσκου για το Γάνδη – ΠΑΟΚ: «Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Υπάρχουν παίκτες σε εγρήγορση»

Λουτσέσκου για το Γάνδη – ΠΑΟΚ: «Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Υπάρχουν παίκτες σε εγρήγορση»
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη μεγάλη ρεβάνς με τη Γάνδη για το Conference League, με σημαντικές απουσίες, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να σταθεί σε αυτές, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς του Βελγίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” ρωτήθηκε σχετικά, μετά την απώλεια και του Ομάρ Ελ Καντουρί την τελευταία στιγμή, αλλά τόνισε ότι έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για τη νέα απουσία του Ελ Καντουρί: «Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Θέλω μία πιο αισιόδοξη. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα. Μιλώντας πιο σοβαρά, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε έχει πρόβλημα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση…».

Για τη Γάνδη και τον τρόπο παιχνιδιού: «Δεν είδαμε τη Γάνδη σε ένα παιχνίδι.Την παρακολουθούμε καιρό… Ίσως προσπαθήσουν να έχουν παραπάνω ένταση, να είναι πιο επιθετικοί. Είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά ίσως αφορά το ψυχολογικό γιατί αυτοί πρέπει να κερδίσουν. Μην ξεχνάτε πως είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχει κερδίσει πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην σεζόν».

Για τον αγωνισιτκό χώρο: «Το κακό γήπεδο είναι κακό για το ίδιο το ποδόσφαιρο Έχουν μια ομάδα που θέλουν να είναι στο κορυφαίο επίπεδου του Βελγίου. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό γήπεδο γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Έχουμε αποδείξει πως ακόμη και στην Τούμπα που σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να σταθούμε σε τέτοια πράγματα, έχουμε την δική μας ικανότητα μας ξέρουν, τους ξέρουμε, μας ξέρουν, οπότε όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις