Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Λουτσέσκου: «Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟΚ – Θέλουμε ημιτελικά στο Conference»

Λουτσέσκου: «Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟΚ – Θέλουμε ημιτελικά στο Conference»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του σε ρουμανικό ΜΜΕ, με αφορμή την επιστροφή του στη Ρουμανία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Ο Λουτσέσκου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καριέρας του, ενώ υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας είναι να φτάσει μακριά στο Conference League.

«Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η 5η μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα μου εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια.

Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις