Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

«Λύγισε» ο Ιμπραΐμοβιτς, βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας (video)

«Λύγισε» ο Ιμπραΐμοβιτς, βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας μετά από 5,5 χρόνια και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Ακόμα και οι… σκληροί του ποδοσφαίρου, «λυγίζουν». Ο «μεγάλος» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επέστρεψε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας στην Εθνική Ομάδα της Σουηδίας, έπειτα από πολυετή απουσία, δηλώνοντας «παρών» για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Ο 39χρονος φορ, που αποσύρθηκε απ’ το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά το Euro 2016, ένιωσε έναν… κόμπο στο λαιμό του, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (22/03) τι του είπαν οι γιοί του, ο 14χρονος Μαξιμίλιαν και ο 12χρονος Βίνσεντ, όταν αποφάσισε να αποδεχθεί το προσκλητήριο της Εθνικής Σουηδίας και να ενταχθεί στην ομάδα του Γιάνε Άντερσον.

«Ο Βίνσεντ έκλαψε όταν έφυγα» είπε ο «Ίμπρα» πριν βουρκώσει κι ο ίδιος. Ο επιθετικός της Μίλαν ξεκαθάρισε πως έδωσε την υπόσχεση στους ανθρώπους της εθνικής Σουηδίας ότι γύρισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με στόχο να το βοηθήσει με καθοριστικό τρόπο να πετύχει τους στόχους του.

«Το να παίζεις στην Εθνική Ομάδα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις ως ποδοσφαιριστής και καθώς τους παρακολουθούσα (σ.σ. Εθνική Σουηδίας), ένιωσα μέσα μου ότι μπορώ να τους βοηθήσω. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι. Προφανώς δεν εξαρτάται από εμένα, τα θέλω ενός παίκτη κι ενός προπονητή, πρέπει να ταιριάζουν μαζί» τόνισε ο 39χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Έχω την ευκαιρία τώρα να παίξω για τη χώρα μου και θα το κάνω με τιμή, αλλά δεν είναι μόνο γι’ αυτό. Μοιάζει ότι μου αρκεί και πως είμαι χαρούμενος, μόνο που βρίσκομαι εδώ. Αλλά είμαι εδώ για να πάρω αποτελέσματα, για τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και για ολόκληρη τη χώρα. Όσο κι αν μιλάω εδώ, αν δεν φέρω αποτελέσματα, εδώ δεν σημαίνει τίποτα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις