Αθλητικά

“Λύγισε” τον Ολυμπιακό – Πήρε το πρωτάθλημα η Ξάνθη!

Η ομάδα Κ-17 της Skoda Ξάνθης νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1 στο Αγρίνιο και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα της Superleague

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ακρίτες ο Μελισσόπουλος, που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Ο νεαρός άνοιξε αρχικά το σκορ στο 32′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παπαδημητρίου, ενώ ήταν και αυτός που χάρισε τη νίκη και τον τίτλο στην Ξάνθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά έφερε το ματς στα ίσα στο 82′ με τον Αμαραντίδη. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αφού στο 85′ ο Λάμπρου απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή της εστίας με τον διαιτητή να τον αποβάλλει και να δείχνει το σημείο του πέναλτι, απ’ το οποίο ο Μελισσόπους δεν αστόχησε.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

SKODA ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης, Χουσμέν (61’ Παπαδόπουλος), Τουμαντζίδης (90’+2’ Καψημάλης), Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος (90’+5’ Σαμπανίδης), Δημητριάδης (88’ Βαφειάδης), Χατζής (78’ Σπανός) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Τοπολιάτης): Γαβαλάς, Νικολάου, Πεχλιβανίδης, Μακροστέργιος, Τόλι, Λάμπρου, Παπανικολάου, Μανθάτης, Παπουτζίδης (78’ Κιρτζιαλίδης), Χατζαράρας, Μενζίνι (72’ Αμαραντίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα