Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λύτρωση για την ΑΕΚ! Μπουλντόζες… στη Ν. Φιλαδέλφεια για την “Αγιά Σοφιά”

Λύτρωση για την ΑΕΚ! Μπουλντόζες… στη Ν. Φιλαδέλφεια για την “Αγιά Σοφιά”

-Ο… Γολγοθάς της ΑΕΚ για την ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς” έλαβε τέλος
-Η τροπολογία που… μεταφέρει το φάκελο της Ενωσης από τον Δήμο στο Υπουργείο Υποδομών υπερψηφίστηκε από τη Βουλή
-Πλέον ανοίγει ο δρόμος για να αποκτήσει η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια και να στείλει τις μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια
-Μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε ολόκληρο το νομοσχέδιο

Η εξέλιξη αυτή έφερε χαμόγελα στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι ήλπιζαν από τον Μάρτιο σε αυτή την εξέλιξη και γνώριζαν ότι κοντά στο Πάσχα θα ξεπερνούσαν τα εμπόδια που τους έβαζε ο Δήμος.

Η εν λόγω τροπολογία (1007/123 7.4.2017, Συμπλήρωση συγκεκριμένων διατάξεων του ν.4067/20012, Νέος Οικοδομικός Κανονισμός) ήταν φωτογραφική, καθώς σχετίζεται “με αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την χώρα χωρητικότητας άνω των 15.000 θεατών και τα συνοδά έργα αυτών”.

Αυτή η μέρα είναι ιστορική για την ΑΕΚ, καθώς πλέον θα ξεκολλήσει από το ζήτημα της υψομετρικής έγκρισης για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και θα προχωρήσει ακάθεκτη για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. 

“Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο ονείρου του κόσμου της ομάδας μας»,  έλεγαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Τώρα οι “κιτρινόμαυροι” θα περιμένουν την δημοσίευση της τροπολογίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ακολούθως θα κατατεθεί ο φάκελος στο Υπουργείο Υποδομών. Ο φάκελος της ΑΕΚ είναι πλήρης, καθώς έχει τακτοποιήσει κάθε άλλη εκκρεμότητα και έπειτα θα αναμένει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να αρχίσει την ανέγερση του γηπέδου εκεί που ήταν και το “Νίκος Γκούμας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε