Αθλητικά

“Λυτρωτής” για τον Άρη ο Πόι

Ο Άρης αγχώθηκε απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου και χρειάστηκε το γκολ του Πόι στο 82' για να ξαναπάρει το προβάδισμα και να φτάσει τελικά στη νίκη με 3-1.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάουρο Πόι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου αφού έβγαλε δύο ασίστ και σκόραρε το κρίσιμο γκολ της ομάδας του.

Στο 18′ οι “κίτρινοι” άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Παπαδόπουλου αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση με τον Μήτσικα.

Ο χρόνος πίεζε τους γηπεδούχους και τη λύση έδωσε ο Πόι στο 82′ που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο τέλος έδωσε ασίστ στον Χιντασέλι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (78 Γκίνο), Σταυρόπουλος (62 Χιντασέλι), Πόι,Ρένια (46 Καπνίδης).

Εθνικός Αγιονερίου: Καλογεράκης, Μπουζούρας(79 Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μίτσικας (62 Δημητρακόπουλος), Γκελίνος, Γκέρτσος (66 Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Στους 16 του Μουντιάλ η «αλμπισελέστε», κατέβαλε τους απίθανους «μπλε καρχαρίες»
Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά η Αργεντινή βρήκε τις λύσεις από την άμυνα - Επόμενος αντίπαλος της παρέας του Μέσι είναι η Αίγυπτος του Σαλάχ με φόντο την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Lionel Messi έχει μόλις σκοράρει απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και πανηγυρίζει
5