Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: «Πέρασμα» με Μπενζεμά και Βινίσιους πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: «Πέρασμα» με Μπενζεμά και Βινίσιους πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε… διάθεση για απώλεια βαθμών. Η Μάλαγα άντεξε για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια «υποκλίθηκε» με 3-0. Μπενζεμά και Βινίσιους πρωταγωνίστησαν στο «διπλό» των «μερένγκες», πριν υποδεχθούν στο «Μπερναμπέου» την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της προς τον τίτλο στη La Liga. Η «Βασίλισσα» νίκησε εκτός έδρας την Μαγιόρκα με 3-0 και βρίσκεται στο +10 από την δεύτερη Σεβίλλη με την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής (10 απομένουν για το φινάλε) κι έξι ημέρες πριν το Clasico με την Μπαρτσελόνα.

Ο “ήρωας” της πρόκρισης στους “8” του Champions League επί της Παρί Σεν Ζερμέν, Καρίμ Μπενζεμά, έβαλε κι απόψε την… υπογραφή του. Αρχικά με την ασίστ που έδωσε στον Βινίσιους στο 55΄ για το 1-0, ενώ στη συνέχεια με τα δύο τέρματα που πέτυχε έφτασε τα 311 με την φανέλα της “βασίλισσας” σε όλες τις διοργανώσεις (στα μέσα της εβδομάδας με το χατ τρικ επί της Παρί έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ), “σφραγίζοντας” παράλληλα το “τρίποντο”.

Για την Μαγιόρκα, που είχε δοκάρι στο 35’ με τον Μαφέο, αυτή ήταν η 5η σερί ήττα της, γεγονός που δεν της επέτρεψε να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, απ΄ όπου απέχει μόλις 2 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις