Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαγκουάιρ: “Συνελήφθη από μυστική αστυνομία στη Μύκονο”

Μαγκουάιρ: “Συνελήφθη από μυστική αστυνομία στη Μύκονο”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, «Sun», ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στη Μύκονο από μυστικούς αστυνομικούς από την ηπειρωτική Ελλάδα που στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα στο νησί των Κυκλάδων.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, οι Έλληνες αστυνομικοί βρισκόντουσαν στη Μύκονο για να παρακολουθήσουν το εμπόριο ναρκωτικών και το θέμα της «προστασίας», όταν κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην κράτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένοχος ο Χάρι Μαγκουάιρ για όλες τις κατηγορίες – Η ποινή που του επιβλήθηκε

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη από μυστική αστυνομία από την ηπειρωτική Ελλάδα που είχε σκοπό να στοχεύσει στο οργανωμένο έγκλημα στη Μύκονο. Το νησί έχει πληθυσμό 15.000 κατοίκων και προσελκύει τρία εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, αλλά και συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος που διακινούν ναρκωτικά και προσφέρουν ιερόδουλες.

Η έδρα της αστυνομίας της Αθήνας έστειλε για πρώτη φορά τους καλύτερους άντρες της πριν από δύο χρόνια, όταν οι εγκληματίες άρχισαν να “ξεφεύγουν” .

Μια μέρα πριν από τη σύλληψη του Μαγκουάιρ, οι αστυνομικοί έκαναν ντου σε ένα παράνομο πάρτι και βρήκαν πολλά κιλά “ροζ κοκαΐνη”, ένα συνθετικό ναρκωτικό παρόμοιο με το MDMA και δημοφιλές στους clubbers», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις