Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Μάγος Μπακασέτας! ΑΕΚ… αντοχής!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη -ύστερα από οκτώ μήνες- πανηγύρισε η ΑΕΚ. Επικράτησε 2-0 της Βέροιας στην 4η αγωνιστική της Superleague.

Το live του αγώνα.

Tα γκολ της Ενωσης πέτυχαν οι Μπακασέτας (19΄) και Βάργκας (87΄). Η ΑΕΚ έριξε το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο αλλά διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και είχαν δοκάρι με τον Πέτρο Μάνταλο στο 13′. 

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 18′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάσου Μπακασέτα. Η μπάλα χτύπησε κάτω, πήρε φάλτσα και μπήκε γκολ. Ο Μπακασέτας θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Ζόναθαν Λόπεθ στο 43′.

Στο β΄ ημίχρονο η Βέροια παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ο  Κετσπάγια ανησυχούσε με την εικόνα της ομάδας του. Εριξε στο ματς τον Πλατέλλα με σκοπό να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Μπακασέτας  έφτασε κοντά στο γκολ (69′),  αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 87′ ο Ρόναλντ Βάργκα μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ναβαλόφσκι (81΄ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46΄ Κάλβο), Σισίνιο, Άρτσε (71΄ Μίλιεβιτς), Καπετάνος.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (81΄ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπακασέτας, Πατίτο (64΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αλμέιδα (41΄ λ.τρ. Βάργκας).

* Ενοχλήσεις στη μέση είχε και αποχώρησε ο Ούγκο Αλμέιδα. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε