Site icon NewsIT

Μάικ Σιζέφσκι: Δάκρυα, standing ovation αλλά και εκνευρισμός στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με το Ντιούκ

06.03.2022 | 10:46
Μάικ Σιζέφσκι: Δάκρυα, standing ovation αλλά και εκνευρισμός στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με το Ντιούκ

Mar 5, 2022; Durham, North Carolina, USA; Duke Blue Devils head coach Mike Krzyzewski (center) gestures to the crowd as they cheer prior to a game against the North Carolina Tar Heels at Cameron Indoor Stadium. Mandatory Credit: Rob Kinnan-USA TODAY Sports

Συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Μάικ Σιζέφσκι με το Ντιούκ. Ο μεγάλος προπονητής “Coach K” του κολεγιακού μπάσκετ -και πρώην τεχνικός της Team USA– διανύει τις τελευταίες του στιγμές στους πάγκους, μετά από 42 χρόνια χρόνια λαμπερής πορείας στον πάγκο της ομάδας που αγάπησε.

Ο Μάικ Σιζέφσκι κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ντιούκ σε εντός έδρας ματς και οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση απέναντι στο Νορθ Καρολάινα, σε ένα κλασικό ντέρμπι του NCAA.

Στο γήπεδο δεν έπεφτε… καρφίτσα, για τον άνθρωπο που έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα στο NCAA και έχει “βγάλει” κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Τα εισιτήρια του αγώνα είχαν φτάσει ακόμα και τα δέκα χιλιάδες δολάρια, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Ο Σιζέφσκι δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του, ακούγοντας τους φίλους της ομάδας να τον “αποθεώνουν”. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί παίκτες που έχει κοουτσάρει όπως ο Γκραντ Χιλ, ο Κάρλος Μπούζερ, Σον Μπατίερ και Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Coach K gets rousing ovation ahead of final game at Cameron Indoor Stadium | ESPN College Basketball

Γα την… ιστορία, το Ντιουκ ηττήθηκε 94-81 και ο έμπειρος κόουτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την εμφάνιση της ομάδας. “Συγνώμη από κόσμο. Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Η χρονιά μας μέχρι στιγμής είναι αποδεκτή. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα”.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version