Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάιλς Μπρίτζες: Ο NBAer κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου – Πέταξε μπάλες μπιλιάρδου στο αμάξι της πρώην συντρόφου του

Μάιλς Μπρίτζες: Ο NBAer κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου – Πέταξε μπάλες μπιλιάρδου στο αμάξι της πρώην συντρόφου του
ΑΠΕ

Ο Μάιλς Μπρίτζες φαίνεται πως έχει… χάσει τον έλεγχο. Νέα μπλεξίματα για τον παίκτη των Σάρλοτ Χόρνετς, ο οποίος φέρεται να πέταξε μπάλες μπιλιάρδου στο αμάξι της πρώην συντρόφου του!

Ο Μάιλς Μπρίτζες έχασε όλη τη σεζόν (2022-23) στο ΝΒΑ λόγω κατηγοριών εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε… μυαλό και επαναλαμβάνει τα λάθη του.

Σε περιστατικό που έγινε τον Μάιο, ο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς φέρεται να έκανε ξανά αντίστοιχη πράξη κατά της πρώην συντρόφου του, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στις αρχές μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης!

Ο Μπρίτζες φαίνεται πως πέταξε μπάλες μπιλιάρδου στο αμάξι της συντρόφου του, στο οποίο ήταν μέσα παιδιά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, πέρα από αυτές της ενδοοικογενειακής βίας και της ζημιάς σε ξένη περιουσία.

Με τη σύντροφό του ήταν για πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν κάνει δύο παιδιά, για τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη, αναφορικά με την κηδεμονία τους.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Μπρίτζες παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που είχαν τεθεί εναντίον του. Μάλιστα, φέρεται να ενοχλεί διαρκώς την πρώην σύντροφό του μέσω social media.

Ο Μπρίτζες εκτίει ήδη τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας του Ιουνίου 2022 που αφορούσε τη μητέρα των δύο παιδιών του, η οποία κατηγόρησε τον παίκτη ότι της επιτέθηκε μπροστά στα παιδιά τους. Πέρα από τα περιοριστικά μέτρα που υποχρεώθηκε να τηρήσει, πρέπει πλέον να υποβάλλεται σε εβδομαδιαία τεστ ναρκωτικών και μαριχουάνας. Επίσης, έχει ήδη τιμωρηθεί από το ΝΒΑ με 30 αγώνες και έχει εκτίσει τους 20 από την περασμένη σεζόν. Μένει να φανεί αν οι νέες εξελίξεις θα επηρεάσουν με κάποιον τρόπο τις ποινές του και την καριέρα του στη λίγκα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις