Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Ανδρούτσος, Μπα και Χασάν

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Ανδρούτσος, Μπα και Χασάν
Intime.gr

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Ισραήλ και την πρώτη αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα, ο Πέδρο Μαρτίνς ενημέρωσε για τους παίκτες που δεν θα βρεθούν στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” και για τις αλλαγές που θα γίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, αφού τέθηκαν εκτός μάχης -λόγω τραυματισμού- οι Ανδρούτσος, Μπα και Χασάν.

Οι δυο τελευταίοι θα αντικατασταθούν στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας και για τα δύο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League από τους Κούντε και Άβιλα.

«Ο Ανδρούτσος δεν θα έρθει μαζί μας λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Χασάν που έχει ενοχλήσεις στο πλευρό. Επίσης είναι εκτός ο Μπα. Υπολογίζουμε και θα έχουμε μαζί μας τον Άβιλα και τον Κούντε. Για τα επόμενα δύο ματς δεν υπολογίζουμε τον Χασάν και τον Μπα και θα γίνουν δύο αλλαγές στη λίστα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρωινή -τελευταία- προπόνηση της ομάδας, πριν το ματς στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα.

Η αποστολή των Πειραιωτών για το Ισραήλ

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις