Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μακέντα: «Είδατε τι έγινε, ο ίδιος διαιτητής μας είχε στερήσει δύο πέναλτι πέρυσι»

Μακέντα: «Είδατε τι έγινε, ο ίδιος διαιτητής μας είχε στερήσει δύο πέναλτι πέρυσι»

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο παίκτης που πέτυχε το γκολ που ακύρωσε ο Γκεστράνιους στην Τούμπα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Superleague.

Ο Ιταλός επιθετικός εξέφρασε τα παράπονά του μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως «ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί κι ότι ο ίδιος πέρυσι δεν είχε δώσει δύο πέναλτι».

Αναλυτικά:

«Είδατε τι έγινε. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Έχουμε το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Για εμάς ήταν τελικός το σημερινό ματς. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το ότι φεύγουμε χωρίς να είμαστε νικητές σήμερα είναι κακό. Και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια.

Ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σαν ομάδα ενδεχομένως πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, αλλά θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο.
Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Αλλά αν είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα το πιστεύαμε περισσότερο.Κατά την άποψη μου πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ο στόχος μας είναι δεδομένος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε για να φέρουμε νίκες στην ομάδα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις