Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαλακατές: «Το Γουέμπλεϊ έδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ζήτω ο Παναθηναϊκός μας»

Μαλακατές: «Το Γουέμπλεϊ έδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ζήτω ο Παναθηναϊκός μας»

Με αφορμή την 50η επέτειο της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Παναθηναϊκού να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, ο Παναγιώτης Μαλακατές έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και εγώ προσωπικά ανήμερα της επετείου της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για όσα μας προσέφεραν.

Ένα κατόρθωμα που καμμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Την γνώση ότι στον αθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Είναι υποχρέωση μας με σεβασμό στις αξίες και στις αρχές που μας μεταλαμπαδεύσαν οι ιστορικοί μας ηγέτες Γεώργιος Καλαφάτης, Απόστολος Νικολαιδης και Παύλος Γιαννακοπουλος, να προσπαθούμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε ανάλογες αλλά και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Όλοι μαζί κόσμος, διοίκηση και ομάδες ενωμένοι και μονιασμένοι μπορούμε να κάνουμε όλα μας τα όνειρα πραγματικότητα. Το WEMBLEY είναι ο φωτεινός μας σηματοδότης και η κινητήρια δύναμη μας για ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις