Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαλακατές: «Χάρη στον Αλαφούζο έγιναν οι μετεγγραφές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

Μαλακατές: «Χάρη στον Αλαφούζο έγιναν οι μετεγγραφές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»
Intime.gr

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, έθεσε τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν στο “τριφύλλι” για το 2023 και φρόντισε να κάνει ειδική μνεία στην έμπρακτη συμπαράσταση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος χρηματοδότησε όλες τις μετεγγραφές που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός ΑΟ φέτος τον χειμώνα!

Η σχετική δήλωση:

«Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω.

Μία νέα χρονιά είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περυσινές κατακτήσεις.

Με την βοήθεια όλων σας δημιουργήσαμε ομάδες που έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας Ευρωπαϊκός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο θα ενισχύσουμε τίς ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές-προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές από το πάνω ράφι που θέλω να πιστεύω ότι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Στόχοι για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν και θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ακόμη ισχυρότερος.

Η Διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα.

Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και στον Παναθηναϊκό μας να επιτύχει όλους τους στόχους του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που στηρίζουν ο καθένας στο μέτρο που μπορεί την προσπάθεια μας.

Καλή χρονιά.

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος.

Τακης Μαλακατές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις