Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάνατζερ Βουγιούκα: “Είμαστε πολύ κοντά με τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ euroleague.net
ΦΩΤΟ euroleague.net

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ίαν Βουγιούκας, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, Ισίδωρος Κούνουπας.

Ο ατζέντης του διεθνή Έλληνα σέντερ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι απομένουν τα διαδικαστικά, ώστε ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν να υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

 Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ιαν Βουγιούκα, Ισίδωρου Κούνουπα:

-γιατί να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα:
«Γιατί να μην θέλει να γυρίσει; Είναι η πατρίδα του. Εδώ είναι η οικογένειά του και άνθρωποι που τον αγαπούν και γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο».

-εάν υπήρξε και πέρσι φλερτ με τους πράσινους:
«Ναι υπήρξε και πέρσι έντονο φλερτ. Είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Παναθηναϊκός μας είχε πει ότι προτεραιότητα -και πολύ λογικό μετά τη σεζόν που είχε κάνει- ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Τελευταία στιγμή ο Γιάννης αρνήθηκε τα συμβόλαια στην Κίνα και έτσι τελείωσε η υπόθεση».

εάν γνωρίζει ότι και φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα για τον Μπουρούση:
«Δεν ξέρω τι κάνει ο Γιάννης. Εγώ ξέρω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βουγιούκα και το ενδιαφέρον του παίκτη που είναι πολύ μεγάλο».

-τι χωρίζει τον Βουγιούκα από τον Παναθηναϊκό:
«Η υπόθεση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο φιλολογικό και το επίσημο. Δεν είναι κάτι οριστικό ακόμη. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Είναι διαδικαστικά τα πράγματα που απομένουν. Πέρσι έκανε μια καλή σεζόν στη Ρωσία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός. Εάν δεν ευοδωθεί τότε μόνο θα κοιτάξουμε τις άλλες επιλογές. Θεωρώ όμως ότι φέτος θα έχουμε αίσιο τέλος. Είναι θέμα χρόνου».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε