Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1: Το VAR της «έσωσε» το βαθμό στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1: Το VAR της «έσωσε» το βαθμό στο «Ολντ Τράφορντ»
Reuters

Ο Σόλσκιερ επέλεξε να δώσει… ανάσες σε παίκτες του (τουλάχιστον για ένα ημίχρονο), η Έβερτον βρήκε την ευκαιρία, ζόρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έφυγε με το βαθμό από το “Ολντ Τράφορντ” (1-1). Ακυρώθηκε στο 86′ γκολ των φιλοξενούμενων, από το VAR.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Μια εβδομάδα μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, οι “κόκκινοι διάβολοι” έφεραν 1-1 με την Έβερτον, σε ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ισοπαλία έφερε και τις δυο ομάδες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (14 βαθμούς) μαζί την Λίβερπουλ, που την Κυριακή (03.10.2021) υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ στο “Ολντ Τράφορντ”!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της (στον πάγκο Κριστιάνο Ρονάλντο, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Σάντσο, Τέλες, Φαν ντε Μπεκ) η Έβερτον είχε… καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο “Ολντ Τράφορντ”, αλλά τελικά δέχθηκε το 1-0 λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (43′) με το γκολ του Μαρσιάλ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ρίχνοντας στο ματς -μεταξύ άλλων- Κριστιάνο Ρονάλντο και Πογκμπά. Η Έβερτον όμως συνέχισε να πιέζει για το γκολ και το πέτυχε με υπέροχο τρόπο στο 65′. Σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο -μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γιουνάιτεντ- ο Τάουνσετ έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε τον… όρθιο Ντε Χέα για το 1-1.

Στο 86′ η Έβερτον έφτασε σε γκολ νίκης με τον Μίνα, τέρμα όμως που μππήκε… από θέση οφσάιντ και που το ακύρωσε το VAR.

<

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις