Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Επέστρεψε στις νίκες με δυο πέναλτι και το προσπαθεί για έξοδο στην Ευρώπη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Επέστρεψε στις νίκες με δυο πέναλτι και το προσπαθεί για έξοδο στην Ευρώπη
Reuters

Μετά από δυο σερί ήττες της στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα “τρίποντα”, επικρατώντας με 2-0 της Έβερτον στο “Ολντ Τράφορντ” και το… προσπαθεί για την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, τη νέα σεζόν. Με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι και τα δυο γκολ των γηπεδούχων.

Σκοράροντας δύο φορές από την άσπρη βούλα του πέναλτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League.

Το «τρίποντο» στο ματς της 28ης αγωνιστικής ανέβασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση (47 βαθμούς). Πλέον, η ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στο -3 πλέον από την Τότεναμ (σε 26 ματς) και στο -8 από την Άστον Βίλα (σε 27 ματς).

Όσον αφορά την Έβερτον, έμεινε στη 15η και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παρέμεινε για εντέκατο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι στο 12’ σε ανατροπή του Γκαρνάτσο από τον Ταρκόβσκι, με τον Μπρούνο Φερνάντες να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Γκαρνάτσο να κερδίζει ξανά πέναλτι από ανατροπή του Γκόντφρι αυτή τη φοράκαι τον Ράσφορντ να διαμορφώνει στο 36’ το τελικό 2-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις